Kodet postare të nxehta për blerjen e Sidneit

Kur bëhet fjalë për hapësirën e zyrës në Sidnej, duket sikur tarifat janë gjithmonë të larta dhe hyrja në tregun e pronave është gjithmonë e pjerrët. Pavarësisht nga fakti që normat e vendeve të lira të zyrave në CBD të Sydney janë në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 8.5% në janar të këtij viti, shumë biznese e kanë të vështirë të gjejnë një hapësirë ​​në kodin postar të vitit 2000 shtëpitë e reja pranë meje postojnë postime falas Tirane Liqeni Artificial që i përshtatet nevojave të tyre – për të mos përmendur buxhetet.

Sidoqoftë, ndërsa çmimet për pronat premium mbeten të larta, ka një numër opsionesh të tjera të disponueshme jashtë CBD-së së menjëhershme – dhe nuk ka nevojë për kompromis për hapësirën ose komoditetet. Bizneset në të gjithë Sidnein po i kushtojnë vëmendje këtyre kodeve postare të nxehta:

Ultimo 2007 – një ish zonë industriale dhe qendër e zhvillimit të leshit në Sydney deri në vitet 1980, Ultimo ofron shumë depo të konvertuara dhe pronë industriale për shitje – këto vende janë rinovuar në ambiente banimi dhe komerciale të tmerrshme. Vetëm në vendin fqinj, Pyrmont 2009 është një tjetër konsideratë e përshtatshme, me shumë prona që mburren me pamje mahnitëse të portit.

Surry Hills 2010 – Surry Hills njihet si qendra artistike e qytetit me shumë stilistë dhe arkitektë që e quajnë zonën shtëpinë e tyre si dhe zyrën. Nuk mungojnë kafenetë, baret dhe restorantet për t’u argëtuar dhe shumë ndërtesa të vjetra janë pajisur për t’iu përshtatur edhe shijeve më të dallueshme. Glebe 2037 dhe Darlinghurst 2010 në vendin fqinj ofrojnë një atmosferë të ngjashme të vogël komuniteti me shumë vitrina për ata që kërkojnë kafene dhe prona me pakicë.Parramatta 2150 – e njohur si CBD e dytë e Sidneit, Parramatta është qendra tregtare e periferive perëndimore të lulëzuara të Sidneit. Me mbi 650,000 metra katrorë me qira, Parramatta ofron hapësirë ​​të klasit premium pa çmimin e pritshëm që vjen me hapësirën me qira në qendër të Sidneit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *